21 Ekim 2016 Cuma

İnsan'ı İnsan Yapan Nedir?

İnsan'ı İnsan Yapan Nedir? 
Herkes bu sorunun cevabına akıl diyebilir ancak insanı insan yapan vicdandır. Evet hayvanlardada vicdan vardır ama hiç biri insanlarınki kadar ağır basmaz. İnsanların içindede vicdansız hayvanlar vardır üç buçuk yaşında kıza tecavüz ettikten sonra öldüren. İşte bu insanlar nefes almayı, yaşamayı, temel hakları HAKETMİYOR. Bu insanlar hayvan doğacakken insan olmuşlardır. Hayvanlarada  hakaret etmek istemiyorum çünkü öyle hayvanlar varki başka hayvanın hayatını ,insanların hayatını kurtaran. Ama biz insanlar bırakın hayvanları kurtarmayı kendimizi öldürüyoruz. İnsanı insan yapan vicdandır herkesin içinde bir nebze vicdan vardır ama bir nebze vicdan kimsenin işine yaramaz. İnsan olmanın temel özelliği öleceğini bilmesidir. İnsanlar öleceğini bile bile böyle şerefsizken hayvanlar bir o kadar vicdanlıdır. Hiç bebeğin hayatını kurtaran insan haberi gördünüzmü? Çok nadir. Genellikle bebeğe tecavüz etti haberleri vardır gündemde. Ama bebeğin hayatını kurtaran kedi ,kedinin hayatını kurtaran köpek gibi bir çok haber vardır. İnsanlar en akıllı varlıklardır ama bir tek kötü yanları vardır oda hayvanlardan hiç örnek alamamalarıdır.
                                                     
                                                                    Örnek Alınılacak.

Şerefsizlerin Yaptığı.

9 yorum:

  1. haklısın... maalesef içimizde öyle insanlar var ki. dilim varmıyor.

    YanıtlaSil
  2. İlk görselden öğreneceğimiz çok şey var...

    YanıtlaSil
  3. Sisteminde çarpıkları var Kendi yeğenine ilk bu şekilde yaklaşıp sonrasında yine kurtulan bir adam İçler acısı bir durum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkemizde zaten çok acınası insanlar var..

      Sil
  4. Ahh, çok can acıtıcı. İnsanlıktan bir nebze olsun tatmamış vicdansız, merhametsiz, iyiliksiz mahlukatlar topluluğu. İnsan ağız dolusu boğazlamak istiyor onları.

    YanıtlaSil
  5. Dediğin gibi öyle insanlara hayvan demek, hayvana hakaret olur. Rabb'im ıslah etsin biz insanları...

    YanıtlaSil