17 Ekim 2016 Pazartesi

İnsan Su Olmadanmı Yaşayamaz Sevgi Olmadanmı?

İnsan Su Olmadanmı Yaşayamaz Sevgi Olmadanmı?
İlk olarak su'dan başalayacağım çünkü insanın temel kaynağı sudur. Su içmeden üç gün ölürüz peki sevgi olmadan kaç gün yaşarız? Peki sen şuan bu cümleyi okuyan kişi sence sevgimi daha önemli sumu sevgi dediğini duyar gibiyim demeyenlerde şöyle düşünsün siz hiç su olmadığı için intihar etmek isteyen birini gördünüzmü? Hayır göremeyiz insanlar gerekirse su olmadan yaşar bir şeklide dert etmez ama sevgi öyle değildir. Sevgin için intihar edersin falan filan. Size büyük bir sevgi söyliyim arkadaşlar Allah ,Peygamber ,Kuran-ı Kerim sevgiside var dünyada illa bir erkeği veya kadını sevmek zorunda değilsiniz. Uzun lafın kısası sevgi sudan daha önemlidir susuz bir yerde sınırsız sumu? Yoksa o susuz yerde tüm dünyanın sizi canı gönülden sevip saymasımı? İşte bu yüzden SEVGİ....

11 yorum:

  1. Kaleminize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. pekiiii, su olmadan kaç gün hayatta kalabiliriz sölesenee ? veee, sevgi olmadan kaç gün hayatta kalabiliriiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Su olmadan 3 gün desek ,sevgisiz 3 saniye geçiremeyiz :))

      Sil
  3. Susuz da yaşanmaz ki yahu :) çok hoş bir yazı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgisiz yaşanırmı ama :)Teşekkürler :)

      Sil
  4. Öncelikle kendinizi tanıtmadan yazmanız çok güzel. Benim de böyle bir düşüncem var. Tanınır olduğun zaman bazı şeyleri yazamıyorsun. Kimliksiz olmak bazı konularda yazmak için daha bi rahat gibi. Konuya gelince. Hiç aklıma su mu, sevgi mi diye bir soru sormak gelmemişti. Elbette sevgi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkürler öncelikle ilgi ve alakanız için kimliksiz olmanın güzel bir yönüdür bu insanların seni tanımaması ama senin yanı başlarında olman ,en iyi arkadaşının maskeli hali gibi :)

      Sil
  5. Suyu da pek önemsizleştirmişsiniz be :D Sonuçta su olmazsa yaşamımız son bulur ve sevgiye ihtiyaç güden bir bedenimiz kalmaz..Ya da sevgisiz bir beden suyla yaşasa da hayatta mıdır? Böyle mi düşünmeliyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam üstüne bastınız :) Su yoksa çay var kola var :D

      Sil
  6. Gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısı geldi aklıma😊

    YanıtlaSil
  7. Su insanın maddi ihtiyacı, sevgi ise manevi ihtiyacı ikiside olmasa insan yaşayamaz.

    YanıtlaSil