31 Ekim 2016 Pazartesi

Yetimhane

Ben yetimhanede büyüyen bir erkek çocuğuyum şuanki yaşım 36 size bundan önce neler yaşadığımı anlatıyım. Bana yeni alınan arabayla oynuyordum. Yetimhanemizde yangın çıkmıştı herkes etrafta koşuştururken orda yanan siyahlı birini gördüm. Kurtarmak için koştuğumda ortadan kaybolmuştu. Benim annem ve babamda yangında öldüğü için çok korkmuştum. Bugun o terk edilmiş yetimhaneye gittim neler değiştiğini görmek için. Anılarım aklıma geldi ,ben yetimhaneden içeri adım atar atmaz bir çığlık sesi yükseldi. Büyük bir korku sardı içimi. Yüreğim sıkılıyor sıkıldıkca ses yükseliyor ses yükseldikce kapıda biri beliriyordu. Siyah elbiseli küçük bir kız çocuğu ona doğru bir adım attım geri gitti. Koştum arkasından yakalamak için. Yukarı çıktı ve yangının olduğu yere gitti. Burası o kızın yandığı yerdi siyahlı biri bu kızmıydı hiç büyümedimi. Sen kimsin diye bağırdım bana beni sen öldürdün diye fısıldadı. Ben kimseyi öldürmedim dedim. O geceyi hatırla dedi. Bana yarısı yanmış olan oyuncak arabamı verdi. Bu ne alaka dedim. Hatırladım o gece arabayı bir yere koyup tuvalete gitmiştim geri geldiğimde her taraf yanıyordu. Arabanın içinde bir kaç patlayıcı madde olduğunu öğrendim. Kız yanıma geldi ve beni ve yüzlerce kişinin canını aldın yaşamayı haketmiyorsun diyerek bir ateş yaktı. İçine girmemi söyledi. Elimi tutarak ateşin içine girdi. Gözlerimi açtığımda elimde oyuncak araba ile yatağımdaydım hala yetimhanedeydim hiç bir şey yanmamıştı arabayı kenara koydum ve tuvalete gitmek için ayağa kalktım. Siyah elbiseli kızı görünce hatırladım araba diye bağırdım. Siyah elbiseli kız arabayı alıp kaçmaya başladı. Kovaladım kovalaya bildiğim kadar. En son yakaladım ve arabayı dışarı fırlattım. Çok geçmeden dışardan bir patlama sesi geldi....

19 yorum:

  1. Gerilimli bir hikaye olmuş efendim :)

    YanıtlaSil
  2. Hikaye olduğunu anlayamadığım için, bir an gerçek sandım. Hala şoktayım. Kaleminize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Bir an gerçek zannettim çok şükür değilmiş 😅

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık ama bir tane de sevgi dolu, ümit veren masal gibi gelen ama sıkı gerçek hissini iyi alacağımız bir hikaye yazar mısınız? Hep olumsuz olmaz ki, kim ister sürekli kafasında bunlarla boğuşmayı. İçimden geldi söyledim sürç-i lisan ettimse affola, öyle değilse bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi su mu sevgi mi adlı hikayeme davet ediyorum efendim :)

      Sil
    2. Sevgi nefestir... diyerek katılıyorum su mu sevgi mi sorusuna. O yazınızı okumamıştım, elinize sağlık. Belki son yazılar biraz karamsar olduğu için öyle yorumladım. Hayatın içinden devam bazen güneşli bazen bulutlu..

      Sil
    3. Ne güzel söylediniz :)

      Sil
  5. ben de gerçek sandım başta, sonra kurgu olduğunu anladım :) güzel olmuş tebrikler

    YanıtlaSil
  6. Hayal gücüne sağlık diyeceğim bu sefer :)

    YanıtlaSil
  7. Çok iyiydi yaaa, kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Kalemini çok beğendim ama akşam akşam çok karamsar geldi bana. :D Neyse ki gerçek değilmiş. Yine de çok beğendim. :))

    YanıtlaSil
  9. Bende herkes gibi gerçek sandım. Kurdu yeteneğin çok iyi

    YanıtlaSil
  10. Güzel paylaşım olmuş ben gerilim seviyorum zaten :) Çizgi romanlarından bahsedermisin arada hazır seven birini buldum ondan öğrenirim bende dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yazı paylaşırım ama daha çok Marvel çizgi romanları üzerine yoğunlaşmış bulunmaktayım. Hoşunuza gidermi? :)

      Sil